Budapest — Valkó Eszter, Müller Attila, Dombóvári Vanda, Magony Szilvi és az egykori villalakók is esélyesek arra, hogy műsorvezetők legyenek az RTL Klubon hamarosan induló ValóVilág 4. szériájának.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magdika
szerintem Agica nagyon aranyos,o megfelel a musorvezetesre.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Csodálkoznék rajta. Túl azon, hogy tudtommal sosem tanult ilyesmit, csak a magamutogatásból él a VV óta, érdekelne, hogy milyen qvalitásokkal van a "hölgy" megáldva, hogy egy sorba veszik a többi, média szakon végzett műsorvezetővel. Ami azt illeti észbeli képességei is meglehetősen szerények, bár egy ilyen bányászbéka valaga színvonalú műsor nem is igényel különösebb szellemi kapacicát! :)
varrólány
@sziamiau: Na az lenne még borzalom !!!!
csikknorisz
Aki ilyen vackokat nez, annak tokmindegy, hogy ki vezeti, ugyis nezi. Aki meg nem nez ilyen vackokat, annak is tokmindegy, hogy ki vezeti, ugysem nezi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.