BUDAPEST – Félelemben telnek Terry Black mindennapjai, és ez már nem puszta frázis: a transzvesztita előadóművészként ismertté vált Terryt hajszál híján eltették láb alól. A férfire és gyerekeire azóta fegyveresek vigyáznak, a nap minden percében elkísérik, bárhová is induljon.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
@Csizmás Kond: Nem értek az ilyen dolgokhoz,de azt azért el kell ismerni, hogy nagyon valószínűtlen, hogy véletlenül történik egyszerre mind a négy kerékkel.
Csizmás Kond
@feketeözvegy: Egy autónak menet közben rengeteg ráhatást kell kibírjon, főleg a kerekek, ami tízmillió az egyhez, hogy mind a négyre egyformán hasson. Kanyar, fékhatás, gyorsítás, légáramlat, gödör, döccenő..... ez mind másképp hat minden kerékre.
inkvi
Vannak még zseniális emberi elmék. Aki ezt meg tudja csinálni az valamit tud.
csikknorisz
Terike szeret cimlapon lenni meg szerepelni. Ha mashogy nem, tud beperli Baginacsat, aztan meg latvanyosan kibekul veluk reflektorfenyben. Kamu, bulvaralhir, mubalhe, ebbol elnek a ker.tevek meg a pletykalapok.
kiscserkész
@Nemezis: Most akart csak defektet kapót.

@Csizmás Kond: Éppen most akartak repedté alakulni a gumik is……

inkvi
@benhur: A defektet nem most kapta! Figyelj már oda! :):):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.