TRAGÉDIA A HÍDON - Nem elég, hogy szinte elviselhetetlen teherrel a lelkében él, még akár börtönbe is kerülhet az a 18 éves jászberényi fiatalember, aki múlt héten csütörtökön öt társával együtt balesetet szenvedett Budapesten a Lágymányosi hídon.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@vukkocska: ezek szerint szomszédok vagyunk. Legalábbis Anyukáddal:)) A pestről jöveti lehajtó úton akartak felmenni (az Infópark oldalában) Észrevették, csak későn......sajnos.
kiscserkész
@vukkocska: Majd akkor jelentkezik nálad ez a probléma, ha nem megszokásból vezetsz. Kíváncsi lennék egy olyan útszakaszon, feljárón lejáron ahol esetleg először jársz, és ilyen tájékoztatással találod magad szemben.

@csutak: Három embernek meg kellett ahhoz halni, hogy utána inkomitoban tájékoztató táblákat rakjanak ki. Természetesen egyetértek veled az ott akkori forgalomtájékoztatással.
kiscserkész
@vukkocska: Az oktatom valamikkor azt mondta: Fiam tanuld meg jó sofőr nincs, csak szerencsés.
vukkocska
@benhur: soha nem vezetek megszokásból. Egy korábbi munkám során ezt nagyon megtanultam. Nem én tartom fel a forgalmat a fővárosban, megyek én is, de kellő óvatossággal, mármint odafigyeléssel. Minden vezetni vágyót elküldenék vagy a mentősökhöz, vagy helyszinelőnek, hogy lássa, mi lehet abból, ha nem figyel. Jó tanulóhelyek ezek. Valamikor az utca szélére letettek balesetes autókat. Ezeknek is volt visszatartó ereje. Bécsben és környékén pedig ott van az a sok műrendőr. Nálunk sajnos semmi nincs, ami ráébresztené a járművezetőket, hogy amiben ül az nem csupán kényelem, hanem veszélyes üzem.
orogordog
Budapesten rengeteg tábla hiányzik, vagy olyan magasan van, hogy ha először jársz arra észre sem veszed. Záróvonalak esőben, este szinte nem észrevehetőek.

De a témához, miért hatan ültek az ötszemélyes autóban.
vukkocska
@orogordog: ez az. Az sem tett jót, hogy egymás hegyén hátán voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.