A nemzeti felnőtt válogatott ezüst, az ifjúsági arany éremmel tért haza a kulináris világbajnokságról, Luxembourgból. A vébé legjobb egyéni versenyzője a magyar nemzeti válogatott csapatfőnöke, Varga Károly lett.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/kecskemeti-sef-lett-a-gasztrovilagbajnok-349133
Mosogatófiúból világbajnok

Varga Károly édesanyja unszolására választotta a szakács pályát, ő ugyanis teljesen tanácstalan volt, milyen irányban tanuljon tovább. – Kisfiam, ha szakács leszel, mindig lesz mit enned, tiszta körülmények között, szép ruhában dolgozhatsz, közben pedig nem kell megszakadnod a munkában – hajtogatta anyám, én pedig úgy gondoltam, megpróbálom, és szerencsére jól választottam – idézi fel a kezdeteket. – Csenevész gyerek voltam akkoriban, ő pedig féltett attól, nehogy valami megerőltető munkára adjam a fejemet, és úgy gondolta, szakácsként könnyű dolgom lesz, a fakanalat csak elbírom majd...
ila51
Gratulálok Károly , van még egy nem utolsó szempont is , ami miatt csakis jóember lehet , ugyanis nekem is a körmöspacal a kedvencem.
qxy
Mennyi jó és ÜGYES ember van a Magyarok közt és nem becsüli ezeket a mi kormányunk Utána meg tanulmány készül , Miért mennek el külföldre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.