Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán, bár autonóm személyiségek voltak, csak egymás mellett tudtak érvényesülni a színpadon. Ahogy Ruttkai megfogalmazta: együtt repültek. A színészpárról most kötet jelent meg, Ruttkai Éva lánya, Gábor Júlia és annak férje, Szigethy Gábor tollából.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nagyon jó volt visszanézni és emlékezni Ruttkai Évára és Latinovitsra. Hihetetlen intenzitással éltek egymással. Anno a Rózsadombon volt olyan, hogy az egyik az egyik oldalon, a másik a másikon ment, és egymással perlekedtek. Ezek nem voltak tartós viták és veszekedések. Mindkettő elég magas hőfokon égett, Latinovits azért kicsit magasabban. Majd évekig nem láttam Ruttkait. Pár év múlva mentem a Margit hídon autóval, azt láttam, hogy a mellettem lévő sávban Ruttkai ment autójával. Azt hittem, magában beszél. Észrevettem, a könyökének hajlatában volt egy icipici kutya, azzal beszélgetett. Nagyon helyesek voltak. Az Öreg hölgy látogatásában már fél kezével bénán játszott. Nagyszerű szinésznő volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.