Szabálytalanul előzött, és nem vette észre a szemközti oldalon közeledő társaságot, így telibe találta az amatőr versenyre készülő bicikliseket.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farczadi
@csutak: én az olasz nyelvet szeretem, sokáig néztem Italia Unót, nagyjából értem, és meg is tudok szólalni, ha nagyon szükséges.

ellenben világosítsál fel, mert nem egészen értem, mire gondolsz: itt nem kifejezetten alvilágellenes dolog történt. a bosszúállást majd megrendeli valaki, a hozzátartozók közül?

amúgy sztem mindenütt rendet tartanak, nem csak Taljániában
csutak
@farczadi: No az Olasz nyelvért irigyellek!
Pár szó ami rám ragadt olaszból és spanyolból:(

A bosszú (Vendetta) az szent dolog! Azt kivülálló nem fogja megtenni, de nagy valószínűséggel valaki a famíliából a hűvösön van ezen vagy azon az oldalon. Délen a szegénység miatt a "megélhetési" bűnelkövetőkkel van teli a dutyi.

A rendről meg csak annyit, hogy nálunk még nem jutottak el erre a szintre a bűnözők! Anno béreltem exemmel egy csehót (Italmérés) és így kapcsolatba kerültem az akkori "nagy emberekkel". Ma még ők is saját soraik rendezésével vannak elfoglalva! Hála Istennek el vannak saját magukkal foglalva, bár talán jobb lenne ha végre ott is kialakulna egy stabil hierarchia!
Bár ez utóbbi elég sikos pálya...
farczadi
@csutak: a kocsmázás gondolata az én fejemben is megfordult már, de éppen ez az, amit el akarok kerülni, és amiért sohasem mertem belevágni
csutak
@farczadi: Lehet ott alkoholmentes piát inni.
A vörösbor az egyetlen amit elvileg meg tudok inni, bár mostanában a gyógyszereim nem hiszem, hogy örvendenének egy kis piának:)
Most örülök annak, hogy soha életemben nem szerettem az alkoholt!
(Ez nem azt jelenti, hogy soha nem fogyasztottam!)
csikknorisz
Egy beszivott marokkoirol van szo. Faszert kell minden sopredeket beengedni, befogadni, van epp eleg nelkuluk is Europaban.
farczadi
@csikknorisz: a muzulmán Európa jövőképét lebegtetik előttünk, hallottad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.