Élénk vitát generált Magyarországon - nemcsak rajongói körökben -, hogy az X-Faktor legutóbbi adásában Keresztes Ildikó a nézőkre bízta a döntést, s ezzel kiejtette Janicsák Vecát.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: zoccom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barnan
A szabályok is részben a nézettséget és a profitot szolgálják (fejős tehén effektus). Szerintem az, hogy ki mennyire népszerű és kire mennyi szavazat érkezik, az nem feltétlenül fedi egymást minden esetben .

Azt gondolom, a zsűri a szakmai kontrollt, a szakmai féket képviseli a rendszerben.
A mostani lehetőség megengedésével két okból nem értek egyet:
- a zsűri felesleges funkcióvá válhat (színpadi kelléké),
- nem következetes a rendszer, jogosan lehet (a jelenlegi példából kiindulva) felháborodva az, aki harmadikként végez a szavazati listán valamely fordulóban, viszont ott a zsűri kiszavazza őt mondjuk 3:1 arányban.

Értelmezésemben nem azért lett 2:2 a szavazatarány, mert "KI" Csabára akart voksolni, hanem azért mert nem vállalta fel azt a döntést, amit egy zsűritagnak meg kellett volna tennie. Ahhoz hogy ezen eset, még emberi gyengeségből se ismétlődhessen meg, talán érdemes lenne páratlan számban meghatározni a zsűrizők számát.
János01
Csalás, szemfényvesztés az egész, úgy ahogy van. Az üzletről szól , az sms-t küldőket jól megvezetik.Az ugrabugáló bohócot benntartják , a jókat kiejtik.
tombrady
@János01: Teljesen egyetértek veled János! Semmi másról nem szól, mint agymosásról és az emberek átveréséről!
zoccom
Érdekes, hogy mindenki szidja a műsort, de mindenki nézi. Hogy is van ez?
tombrady
@zoccom: eddig néztem csak, mert Vecuskát éreztem volna... :)))
Most meg érjem be a nagyfülüvel??? Na neeem! :)
vukkocska
@zoccom: soha nem szídtam ezt a műsort, és ha csak egyetlen fiatalt fedeznek fel, már az megérte. Nem csak az X faktort, hanem a Megasztárt is nézem, vannak nagyon szép hangú fiatalok. Sajnos az X faktornál kihúzták alólam a lábamat, mert az igazán tehetségesek már kívül vannak a versenyen. Na mindegy, ezen már változtatni nem lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok