Az első benyomás a döntő - ezzel a mottóval dolgozta ki az UBS svájci bank alkalmazottai számára a 43 oldalas öltözködési kódexet, amely nemcsak a felsőruházattal, hajviselettel, kézápolással kapcsolatos kívánalmakat részletezi, hanem az alsónemű milyenségét is szabályozza.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
No erre tessenek gombot varrni!
Nem mindegy, hogy mibe szarja össze magát, ha elkapja a hasmars:)
ila51
Lehet ,hogy egy jól menő svájci bankban fűtenek is , ha hidgre fordul az idő , és így nem kell a nőknek a hosszúszárú tundra bugyi - ún. svájcibugyi ? Viccen felül : az alsónemű diszkrét legyen , mert összezúzza az eleganciát. Az egyen fekete- fehérben úgy borzongtunk , mint a pingvinek a bankban , anno , itt honban az OTP-nél.
nika52
Hát igen. Az ilyen előírások akkor jogosak, ha a dolgozó kap annyi fizetést, hogy a kívánalmaknak megfelelhessen. Vagy ruhapénzt. Bár ez itt nálunk mindig a kiváltságosoké volt. Csak nem tudják, hogy ők azok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.