Király L. Norbi esett ki az X-Faktorból

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@mindenlében: Most amiatt, hogy kiesett a Király. Mindig itt vagyok.
kata52
A három fiú közül Norbi volt a legjobb! A mentorok is megmondták,olyan ,,patron,, van benne,ami az összesben eggyütt véve sincsen!Akiben ilyen kitartás van(10 hónap alatt megtanult zogorázni)mindezt úgy érte el,hogy az a biztonságot jelentő családi háttere sincsen.Ha mélyebben beleveti magát a szakmába,meglátjátok torony magasan lekörözi az elkényeztetett Vastagot,és a nyávogó Nikolaszt is!
pikírt02
Az X-Faktor azt jelenti, hogy valakiben van valami "Őrület", ami másokban nincs, ezt keresték ebben a műsorban. Norbi maga az X-Faktor. A többiek miért nem a Megasztárba mentek a tehetségükkel, ott lett volna a helyük, az a műsor arról szól. A tehetség, meg az X-Faktor között hatalmas a különbség!
lina59
NAGYON SAJNÁLOM ENNEK A FIÚNAK OLYAN KISUGÁRZÁSA VAN HOGYHA MEGJELENIK A SZINPADON MÁR TUDJUK VALAMI ÖRÜLETES ELŐADÁST FOGUNK LÁTNI.................................. DE NEM BAJ Ö MÉG IGY IS SOKRA VISZI AZ ÉLETBEN.
NAGYON SZERETÜNK NORBI EZER PUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pocsimari
Norbi jó fej. !!
Lehet még szár is , de nem feltétlen a jó hangja miatt. Az eredeti formájában, amíg nem rontották el a stílusát, nagyon szórakoztató volt. Lehet hogy egy műsort kap a tv-ben?!
Sajnos az összes tehetséges énekes már rég kiesett, így megint egy jelentéktelen nyertesünk lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.