Több hónapos önkéntes száműzetés után életjelet adott magáról a Palik-Marsi házaspár. Palik László a Fókusznak mesélt külföldi útjukról és reagált a vadabbnál vadabb pletykákra.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mindenlében
A kruppot kinövik a gyerekek, nekik szerencséjük van, hogy ezt az időszakot olyan helyen tölthették, ahol ez a betegség nem jön elő. Sajnos ez keveseknek adatik meg.
kovikovi
Érdekes, az én gyermekem is ilyen betegségben szenvedett, de nála nemcsak télen, hanem nyáron is előjött a betegsége...
Tehát Palikék örülhetnek, hogy nyáron nem volt beteg a kisfiú...
kavarogep
Gusztustalanok...Akinek kruppos gyereke van,az pontosan tudja,hogy nem a meleg,párás levegő a megoldás,hisz épp az az egyik kiváltó ok...HIDEG pára + gyógyszerek,amelyeket otthon kell tartani,és amikor kezdődik a roham,vagy esélyes,hogy előjön, beadni...Régen ebbe belehaltak a gyerekek,ma már kezelhető a dolog...Konkrétan ezek felhasználták a gyereküket a magyarázkodáshoz,pedig elég lett volna azt mondani,megtehetjük,nyaralunk-ha már Palik "ÚR" LEMONDOTT-önként:)-!Ráadásul még csak az igazi okra sem kíváncsi senki,hogy miért tűnt el az "álompár",mert egyre nagyobb körben terjed a kis "jogi történés" a Hungaroring vs Palik témában...Megjegyzem,a siófoki kórházba nem szállították a gyereket olyan sűrűn mentővel,ahogy ők ezt állítják (konkrétan soha)!
Scaff
Harmadik javított kiadás, hogy miért kellett lelécelni Ausztráliába.Kavarógép!Úgy van ahogy mondod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.