Összmagyar alkotmányt szorgalmaz Borboly Csaba, a székelyföldi Hargita megyei tanács elnöke, aki több alkotmánymódosító javaslatot is megfogalmazott az anyaország most készülő alaptörvényéhez - írta szerdai számában a Krónika.

Forrás: vasnepe.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Csutak, @Prédikátor: volt nekem egy áldott jó munkatársam. Ha szegény valami oknál fogva begorombult, ami nagyon ritkán történt, akkor kitőrt belőle a jókivánság. Idézem: " Az Úristen kitátott szájjal a forró tehénsz..ba csapja bele! " Ezen gondolatok közepette lassan csomagolni kezdek. Eljöve a népvándorlás ideje, ők jönnek, mi megyünk.
dr. prédikátor
@csutak: Igyekszem"fiam",hisz prédikátor volnék vagy mi!!
silber13
@Csutak. ne félj egy percig sem, bele fognak szólni! Parlamenti szószólójuk: vitéz Tömjén Kapisztrán Zsolt majd gondoskodik a Székely Testvérek beledumálási, törvényalkotási jogáról!
csutak
@silber13: Én meg ezúton üzenem az NBH-nak, hogy nagyon vigyázzák Orbánt és családját!
Én csak a vétlen áldozatokat fogom sajnálni.
Biztos vagyok abban, hogy lesz olyan vállalkozó, aki utolsó napjain végre valami jót is akar tenni! Sok érdekeset hallani az utcán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.