Etnikai hovatartozásuk miatt követte végig őket egy biztonsági ember?

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@qxy: Hol élsz? Lepaktálna velük és megbeszélné mikor nem figyel a kamera vagy ilyesmi.
Hókuszpók
@qxy: Az utolsó gondolatodra: ha roma biztonsági őröket alkalmaznak azok a romákkal szolidárisak lesznek. Akkor is ha lopnak! Mert ők összetartanak!
Zsoel
@qxy: Na ácsi! Ez a biztonsági őr nem vert meg senkit, nem nyúlt senkihez, nem szólt senkihez, csak utánament négy olyan embernek, akik szerinte gyanúra adhattak okot. Szuverén joga, hogy eldöntse, kit vegyen jobban szemügyre! Ha énutánam jött volna úgy, hogy nem adok rá okot, én sem örültem volna neki, de tudomásul vettem volna, hiszen ez a dolga, ezért fizetik, hogy megelőzze a tolvajlásokat. Viszont ez a négy mocsadék meg följelentette, mert pontosan tudták, hogy a törvény védi őket mint etnikumot, és még ebből is jól járnak, ebből is tápot kap a szemléletmódjuk, hogy ők érinthetetlenek! Ez a rohadtul nagy bajom, tudod? Nem az, hogy most tényleg elloptak-e valamit vagy sem, mert az csak az üzlet baja!
gabrella
Utánam is jött már biztonsági őr mert ráérősen nézelődtem,mégsem tettem feljelentést mert magyar vagyok!
Sőt Ausztriában a Gorenje láz idején az élelmiszerboltból kijövet, többünket átvizsgáltak mikor meghallották,hogy magyarul beszélünk.
Nem volt öröm,de elfogadtuk,hogy ez a dolguk.
qxy
@Zsoel: Értelek Na egy eset Két rendőr főiskolás, és két ügyvéd tanonc lány jött be a boltba láttam hogy cefetül lopják a piákat..nem szóltam semmit de oda mentem a pénztárhoz, mikor fizettek. Kérem fáradjanak velem rutin szerű ellenőrzésre -Mondtam én .Mire az egyik rend őre- Ne ugass te köcsög! tisztába vagyok a jogaimmal! és már rúgott is oda ahol nagyon fájna.Addigra ott volt a bizt. őr is és be vittük őket a raktárba Mire az egyik lány.Ez nem szabályos mert tudjuk! mert hogy ügyvédek leszünk. Mire én .Igen Akkor gyerünk az öltözőbe ! be zártam az ajtót és közöltem. Na ha így tisztába vagytok mindennel akkor mért kell lopni? és ami itt fog történni, az nem történik meg! ugye ezzel is tisztába vagytok? ne tudd meg milyen jól esett el verni őket.Lényeg. tényleg a roma ha lop el kell kapni és jól el verni mert a rendőr szart sem csinál.Hozzám is jöttek nem egy hogy meg várnak a bolt elött este és kieresztik a belemet. - -Gyertek akár az egész család! nem véletlen ültem 10 évet! tudod hentes vagyok! Nem tudom miért de nem voltak ott a bolt előtt.( nem ültem, de jól hangzott)
farczadi
@qxy: elég nagyképű volt ez a négyesfogat, akikről meséltél. Nem értem, egyesek miért képzelik azt, hogy nekik mindent szabad. Minden alázat kiveszett az emberekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.