Az áldozat felvette a földről leszakított végtagját, és elindult vele a kórházba, hogy visszavarrják. A szolgálatos orvos azonban nem volt a helyén, és amikor hívták, a telefont sem vette fel. Amikor végre a műtőasztalra került, és az orvosok megvizsgálták, újabb csapás érte.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Hű, ez egy nagyon durva. Van egy film, amely díjat is nyert Cannes-ban, azt hiszem, amelyben ugyanez történik. Kórházról kórházra viszik a beteget, különböző indokokkal, és addig hordozzák, amíg a páciens fogja magát, és meghal. Nagyon jól mutatja, milyen állapotok uralkodnak mifelénk az egészségügyben. A szolgálatos orvos nincs a kórházban, de még a telefont sem veszi fel. Akkor mitől szolgálatos? Gondolom, vagy remélem, hogy megbüntetik, mert erre vonatkozóan nem találtam semmiféle infót. Pedig érdekes lenne megtudni, hogy "letérdepeltetik-e" a felettesei. Amúgy nemigen értem, az nem rettenetesen fájdalmas, ha az ember karja nélkül marad?
csutak
@farczadi: A fájdalom az sokrétű dolog, külön szakma a csillapítása.
De egy valóban komoly sérülésnél valóban nem érez először az ember fia fájdalmat, ám azt később pótolja:)

Maga a történés akár Magyarországon is lehetett volna!
farczadi
@csutak: A gond tudod nem azzal van, hogy valahol megtörténhet, hanem azzal, hogy van, ahol meg is történik! Nem véletlenül készítettek már filmet is belőle, volt ahonnan meríteni.

Isten őrizzen meg mindenkit attól, hogy átélje, milyen az, amikor nem érzi a fájdalmat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.