Az Egyesült Államokban időnként éles viták zajlanak arról, tanítsák-e az iskolai tudományos órákon az evolúció mellett a teremtéselméletet is? Sőt vannak olyan amerikai tanintézmények, amelyekben az evolúcióról szót sem ejtenek. Sarah Palin, a republikánus alelnökjelölt például több alkalommal kifejtette: támogatja a teremtéselmélet oktatását az iskolákban. A vita a jelek szerint Európában folytatódik.

Forrás: oktatas.origo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bogyó
a gyerekeim jártak hittanra,nagyon szerették,mert sokat rajzoltak,érdekelte őket amit ott hallottak.egyszer úgy jött haza a fiam,hogy ő már semmit nem ért,mert az iskolában teljesen mást mondtak az ember eredetéről és akkor mi az igazság?
nem tudtam,hogy merre tereljem,mit válaszoljak neki.azt mondtam,ha nagyobb leszel,el tudod majd dönteni,hogy miben hiszel.aztán nem járt tovább hittanra.amit az iskolában hallott,tanult,hihetőbb volt számára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.