"Erős gyomrú vendégek kellemes környezetben fogyaszthatják el az ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat egy chongqingi étteremben, Kínában. A hely kuriózuma, hogy a WC-kagylókon ülő kuncsaftok WC formájú tányérból kanalazhatják ki a kínai erőlevest, vagy a fagyijukat... Te megkóstolnád, ha így tálalnák fel neked?"

Forrás: hotdog.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Láttam az erről szóló filmet. Hát nem tudom.......a kaka formájú fagylalt tölcsér elég bizarr!Ágytállal már találkoztam kiszolgáltatott helyzetemben, de enni még nem ettem belőle.
Na de előbb még el kellene jutni Kínába azt hiszem ez a legnagyobb "LEHETETLEN"
ila51
A lágyfagyi is így néz ki itthon. Naná hogy megkóstolnám Kínában , a kajákat is .
dragonita
Most találtam egy új cikket, ez is különleges... www.hir24.hu/szines/221165/kutyabor-es-ebdesszer-az-etterem-menujen.html
"Megnyílt Moszkva első ebétterme: a Groom Room, vagyis Csinosító Szoba mindennel szolgál, amire csak szüksége lehet egy kutyusnak......
Az étlapon szerepel előételnek például carpaccio friss csirke- vagy borjúhúsból, főételként a főtt marhabélszínből készülő tatárt ajánlják zöldségágyon. Ehhez a négylábúak fogyaszthatnak kutyabort vagy kutyasört: állítólag mindkettő a megtévesztésig hasonlít a valódira, csak nem tartalmaz alkoholt. Egy komplett ebéd úgy 6-7 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.