"Várakozom és van időm gondolkodni. Nagycsalád leszünk és álmodok egy országot. Szurkolok a kormány gazdaságpolitikájának, örülök a cukros, rossz ételek adójának és a gyógyszertámogatás megvonásának. Kénytelenek leszünk vigyázni az egészségünkre. Ehhez sikeres gazdaság kell és van egy ötletem, elmondom. Nemzeti és hazai mezőgazdasági, turisztikai törvény! " - kezdi Norbi, aki pontokba foglalta, hogyan is képzeli el mindezt.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aszta
Egyre több ilyen médiafasz akar törvényeket módosítani,végén ezekből is párt lesz.Képernyőről lesz az ebéd,és ha szépen végigdaloltátok a vidámvasárnapot bekaphatunk egy norbirudat.Utána gyors kocogás a cigósoron,és aki átért épp bőrrel az sipirc dolgozni,mert valakinek el kell tartani ezt a hülye országot.
keresztapa
@silber13: Ez még csak nem is tetteti magát,mert ez születési hibája, de erről csak a szülei tehetnek; ő ártatlan.
BeaTrix
Azért az, hogy örülne a gyógyszertámogatás megvonásának, az elég durva......mire gondol? Koleszterin csökkentők, cukorbetegek gyógyszere? Sokan ezekről a betegségekről nem tehetnek, nem feltétlen azt jelenti hogy egészségtelenül táplálkoznak ezek az emberek.....egy biztos , most még többen fogják utálni!
overdose1
ki ez a pasas a kajája rossz mint a bűn csak a sok hülye bevette csak ugráljon porckorongsérv
Kutyafüle
Nem mondom, jó kis üzleti fogás van a háttérben. Elárasztaná a boltokat, és az iskolák büféit a saját nevével felcímkézett termékeivel.Egyenek egészséges ebédet az iskolások? Természetesen, de a Norbi termékek csődbe viszik a suli konyha költségvetését.Hiszen még ígyis alig tudnak étkezést biztosítani a tanulóknak, van ahol már 1 hónapja nincs ebéd.
A Norbi ásványvíz 110ft/ l. a szeletelt kenyér Norbi Up Date 1800ft/ kg. Ez e heti Tescó ár.
Mi lesz a hazai húsipari termékekkel? Szalonna, töpörtyű, császárvég? Különben is, mi értelme van a Norbi korpás kenyérre kent zsíroskenyérnek? A kólát én is ellenzem, mert csak cukros víz, és ártalmas.
Szóval várom a Norbi nemzet megmentő ötleteit, hátha sikerül valami jó ötletet sugallnia nekem is, hogyan menthetném meg az én ingatag konyhai költségvetésemet.
Pedig az már művészet, ahogyan beosztom a Kajapénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.