Sarka Katát főzni tanította házvezetőnője, húslevest készítettek a beteg Péternek. Kata ügyes szakácsnak bizonyult, csak egy baj volt, nem tudta megkülönböztetni a zellert a karalábétól. A bejárónő arról is mesélt, a vizes törölközőket bizony serényen kell felszedegetnie a házaspár után a földről, mert valahogy mindig ott landolnak.

Forrás: tv2.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
“Ha nem lennék ismert Peti által, akkor biztos, hogy elmennék babysitternek. Tuti. Én bárkinek a gyerekére ugyanúgy tudok vigyázni, mint a sajátomra, mert imádom őket. Ezért van az, hogy simán örökbe fogadnék, mert ugyanúgy tudnám szeretni.”
tv2.hu/magellan_extra/video/hajdu-sarka-kata-legszivesebben-babysitter-lenne
nyanya001
@dragonita: A macskámat sem bíznám rá.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Igen, és ha tudNÁK szépen beszélni magyarul, akkor nem AZTAT mondanám, hogy "Peti által" , hanem Peti révén, avagy Peti ismertségének köszönhetően, vagy Petinek köszönhetően avagy Peti nem hétköznapi bunkósága következtében stb.
Nem nem, a stilisztika nem erőssége Kataika őnagyságának.
De, visszatérve a cikkhez...most gondoljátok már el, milyen trehányak lehetnek ezek? Amerre mennek, mindenhol elpotyogtatják a használt cuccaikat, szennyesüket, sosem pakolnak maguk után, pfujj! Mert majd a bejárónő megcsinálja...komolyan mondom nehezen minősíthető ez az egész....:PPP
@nyanya001: ő, mint bébiszitter ???? Talán BÉBISINTÉR???? Egyébként igazad van. Nekem is van két macskám, az egyik 10 éves, a másik 4 hónapos....Katára nem mernám egy napig sem itt hagyni őket! Nem vicc.
Atomqkac azaz EbUraFakó
mernám=merném, he-he.....a hülyeség ragadós, nnna!!!
adrenalink
Nem a szívem csücske a Hajdú hp., de én a helyükbe két lábbal rúgnám ki ezt a szószátyár bejárónőt! A maga módján ez is egy bizalmi állás!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.