Úgy tudjuk, hogy vasárnap négy játékos átmenetileg visszaköltözhet a VV-villába. A műsor készítői komoly óvintézkedéseket tesznek, hogy a régi-új lakótársak ne befolyásolhassák a játék kimenetelét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ludasmatyi
Ilyen silány,idegesítő és nem szórakoztató VV még sosem volt.Kevernek,kavarnak mind.Hol ide,hol oda nyalnak,mint hogy élveznék a jó módot.
Menjen csak vissza Oli és mások 1-2 napra és még kavarják fel az idegbetegek életét,mint ahogy teszik ők velünk,nézőkkel majd minden este.
Nagyon haragszom RTL-re és a csalások mindenütt ott vannak,de van mégis,aki drága pénzen szavaz.Miért?Elképzelni sem tudom.Itt a végjáték Béci és vele Gigi.Ezt viszont Rácz bűn elkövető már rég meg mondta.Ő tényleg mikor vonul be az ítélet letöltésére?Ugye,ember csempészet Rácz szülők bűne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.