Szerkesztőségünk vendégeként magánéletről, politikáról, az aktuális gazdasági helyzetről faggatták olvasóink a miniszterelnököt

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Nem jár neki az sem, hisz a Kádár-rendszerben szerezte!
másvirág
@lópicigáspár: Csak most vette fel a kamatokat a "munkája"után. :-))
silber13
@prédikátor : Atyám! A hazugság és hazudozás keserű poharát meginni nem é az Úr bocsájtotta reá? És hebehurgya beszélye híven tükrözi az Úr akaratát, mely még a hátteret borítja, de hamar előugrik a "megmérettél és könnyűnek találtattál! "

jó lesz figyelni a fejünk felett lógó kardra!!!!!!!!!
kinyílt a bicska a zsebemben
Andrea:
Mikor fognak a politikusok is ugyan annyi terhet vállalni,mint egy közember???
Mondjuk ők is minimálbérért dolgozzanak!!

Orbán Viktor:
Tisztességes munkáért, tisztesség bért. Azt szeretném, ha az egész országban így lenne. Még a parlamentben is. (kinyílt a bicska a zsebemben: A Parlamentben most is tisztességtelen jövedelmet visznek haza, mert nem teljesítmény arányos, és nem a munkaadó dönti el a mértékét, nem szankcionálja az igazolatlan hiányzást, - mindenkinél!)

bea:
Tisztelt Orbán Úr!
Miért nem próbál meg fizikai munkás béréből megélni, családot fenntartani? Mikor próbálja meg akár csak 2 hónapig ezen a szinten élni? Talán akkor más szemmel látná az Önök által hozott törvények valódiságát, mely Ön szerint arra hivatott, hogy Nekünk bérből élőknek legyen jobb?!

Orbán Viktor:
Azért, mert azon már túl vagyok. Én is ettem azt a kenyeret. Az első munkabérem 4100 Ft volt még a nyolcvanas évek elején. A fizikai munkásokat tisztelem, és azért dolgozom, hogy minél sikeresebbek lehessenek, és tisztességes fizetéshez juthassanak. Tisztelettel. (kinyílt a bicska a zsebemben: Egyszer mindenki túl lesz a fizikai munkán, -ezek szerint! Kitérő válasz, amely mellőzi az érzékeny részét a kérdésnek!)

Roland:
1. kérdés: Visszafizeti azt a képviselői tiszteletdíjat (kamatostul) amit akkor kapott amikor be se járt a parlamentbe 2002 és 2006 között?

2. kérdés: Össze tudja számolni hogy hányszor hazudott eddig a kormányzása alatt?

Orbán Viktor:
Világ életemben csak olyan fizetést vettem fel, amiért megdolgoztam. Ezt a szokásomat meg is tartom. (kinyílt a bicska a zsebemben: A második kérdésre azért nem kell válaszolni mert, az első kérdés megválaszolásával, már erre is megadta a választ! Így most már egyel többször!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.