Alekosz hoppon maradt arajelöltje, az orosz származású Olga bájait szívesen mustrálnák a férfiak valamelyik magazin címlapján. Bár a 25 éves lányt visszafogottnak ismertük meg a műsorban, mégis kedvet kapott ahhoz, hogy ledobja a textilt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Mi lenne, ha egyszer végre valami olyat olvasnék, hogy "X. Y. nem szeretné, ha büdös riherongynak néznék, ezért 30 férfimagazin húsz éve tartó könyörgése és a felajánlott milliók ellenére sem hajlandó meztelenül mutatkozni fotós előtt"? Minden jöttment, senkiházi cafrang abból akar megélni, hogy pucéran bájolog, holott egyiknek sincs más a lábai között, mint a többinek.
zsuci
@Zsoel: Nézd ha megéri neki anyagilag,tegye!Sok ember van akinek ezek a cafkák bejönnek azért is van belőlük ennyi!!!Te már rájöttél hogy nincs más a lábuk között de sokan még ,nem!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.