"Szinte sikítottak az ízfokozóktól, az aromáktól, a krémesítő- habosító állományjavítóktól, a művi poroktól. " Ezt írta Stahl Judit a június eleji fagylaltversenyről, ahol zsűritag volt. Kiakadt a díszítéseken is, ezekről azt írta: "mire valók az öklömnyi marcipán izék töménytelen variációban vagy a jéggé fagyott rétesek és linzerek? Hát bele sem férnek a tölcsérbe, nemhogy az ember szájába! " Jövőre ezért saját fagyiversenyt indít.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gasztro TV
és az a baj, hogy valószínűleg teljesen igaza van abban, hogy ennyire kiakadt. Olcsó fagyi csak porból jön ki, ezért mindenhol azt adják.
kieran22
Na jó, de ha meg 500 forint lenne egy gombóc fagyi, akkor meg az lenne a baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.