Budapest - Nincs ideje sem a férjére, Nánási Pál fotósra, sem az új vállalkozására, ezért Ördög Nóri komoly döntést hozott: leadta szerkesztői feladatait.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Fiúk! Áruljátok már el nekem, hogy ti férfi szemmel milyennek találjátok ezt a nőt? Tényleg annyira vonzó a férfiak számára? Jogosan vannak tőle elájulva, hogy milyen csinos meg gyönyörű?
Én női szemmel nem látok semmi különöset, sőt, az arca engem kifejezetten taszít. Nem bírom az olyan szemeket, amelyek külső sarka lefelé áll....picha szája van. Alakra tök átlagos, semmi rendkivülit nem látok benne. Könyörgöm ne mondjátok, hogy irigy vagyok, mert nem. Ez a csaj majdnem a lányom lehetne.
csutak
@Böjti Banya: Gyermekkora óta ismerem, elfogult vagyok.
Amellett nem az a nő akin egy normális férfi szeme megakadna!
Atha
@Böjti Banya: 2003 tájékán a reggeliben volt gyakornok a lelkem.
Egy "interjún"(sic!) voltunk és ő kísért be a stúdióba.
Mivel tényleg sok mindenkit ismertem ott és járatos vagyok a kameraerdők közti mozgásban, az általam megszokott útvonalon igyekeztem elfoglalni a helyemet, mire majdnem felsikoltott, hogy nehogy! Arra nem lehet!
Menjek pontosan lépésről-lépésre utána és nehogy letérjek a kijelölt ösvényről mert jön egy nagy troll és bekap, ráadásul egy nagy fekete lyuk el fogja nyelni az egész televíziót, de talán a világmindenséget is!
Jól van mondom magamban, rend a lelke mindennek, így pontosan a lábnyomában mentünk centiről-centire komplett hülyét csinálva belőle, de szerintem nem esett le neki!

Jólelkű, kedves kislány egyébként! Tényleg.
Szerethető kis csaj, csak szerintem életében nem mert önállóan döntést hozni
Tutti
Amikor meglátom, azonnal egy guminő jut róla az eszembe :))))))))))), a kikerekedett szeme és a szája formája - állandóan tátva van!

csikknorisz
Tulsagosan gizda, loveja meg... na mindegy. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.