- Tankönyvekkel felpakolva, ünneplő ruhában mentünk az első tanításra napra a szekszárdi Ady Endre középiskolába, ahol közölték velünk, hogy a fiam, Sebők Szabolcs nem kezdheti meg az első osztály ismétlését – mondta a Teol.hu-nak nyilatkozva Jankovics Klára. Ekkor nem csak én kaptam sokkot, de a 15 éves fiam is.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pepita Ofélia
@nyanya001: Ez így is működik a világ minden országában. No de mi a Magyar Asztaltársaságban élünk!!
Levendula
@Csizmás Kond: középiskola első osztályáról van szó bizonyára...
fan.tomas
Egy beilleszkedni képtelen diák miatt fájjon az én fejem?
Jó lesz Orbán huszárnak, vagy Gyurcsány valamelyik gyárába segédmelósnak.
csikknorisz
Anyuka hozzászólt az eredeti cikkhez, nem az a baja, hogy kirúgták a gyereket, hanem hogy nem szóltak előre. Ha így nézzük, akkor jogos a panasza, bármilyen pernahajder is a gyereke. www.teol.hu/tolna/kozelet/sokkot-kapott-egy-diak-es-az-anyja-a-tanevnyiton-398128
másvirág
@csikknorisz: Vedd figyelembe,hogy a tanári kar is sokkot kapot mikor meglátták a fiú ismételt jelentkezési lapját. :-))
ila51
Lehet , hogy én vagyok a hüle ? Régen jártam ugyan iskolába : de a tanévnyitó , és az első tanítási nap között különbség volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.