Orvosai szerint nem lehet őt kitenni a gyógyulással kecsegtető kemoterápia megpróbáltatásainak. Már csak legközelebbi barátai, családtagjai látogathatják.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Atesz30: Véleményem szerint is, ezek a citosztatikumok a vér- és nyirokhálózaton keresztül több kárt okoznak. Gátolják a sejtképződést ott is ahol nem kellene. De itt talán ez lenne az egyetlen remény, meg kellene próbálni.

A "kemo"-t a daganat szétterjedésének megakadályozása, vagy a már szétszóródott daganatsejtek (remélhető) elpusztítására alkalmazzák.

Feraj49
@ABCDE: Ez olcsóbb a TB-nek.Az ember meg nem számít,szerintük van belőlük elég.Csak ha rájuk kerül a sor,akkor ők VIP.ellátásba részesülnek.
imici
A cikkhez csak annyit, hogy olyan müvész ,aki volt benn Böröczky Müvésznél azt irta,hogy ,"ha a szinpadra nem is", de közénk simán visszatérhetne, jókedvü és gyógyulni akarása példaértékü" ennyit irt. Neki hiszek, s nem a bulvárnak, bár tisztában vagyok a rák ezen fajtájának "aggressziv" tipusáról, de a remény hal meg...
Január
@Feraj49: Igazad van! A cím szerint pont ez jutott az eszembe, hogy meghalt?
Akinek a halálhírét költik az sokáig fog élni, ezt szokták mondani.
Így legyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.