Az amerikai terrorelhárítás hajtóvadászatot indított három férfi után, akik autókba rejtett bombákat akarnak robbantani holnap, a szeptember 11-i megemlékezéseken. Teljes riadó az USA-ban.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Eszembe jutott erről ennek a 9 évvel ezelőtti számnak a klipje: www.youtube.com/watch?v=bE2r7r7VVic&ob=av2e A szöveg itt megvan magyarul, BOOM! cím alatt: www.freeweb.hu/soad/lyricsstealthishun.htm
Bástya Elvtárs
@Feraj49: Miért, az orosz mikor támadt direktbe az USA-ra? Megkörnyékezte a kevésbé fejlett országokat, adott nekik fegyvert, majd... a többit már te is tudod: Korea, Vietnám, Afganisztán, Irak, Líbia, Egyiptom...
verőce21
@Dulcinea: Az Európai Unióra gondolsz? Én nem is tudtam, hogy az USA is tagja.
mélymagyar
@verőce21: Papíron nem,de a valóságban igen.És a kistestvére Izrael is.Sőt ő papíron is az lesz,hiszen nekünk (és az Eu-nak) "testvérdemokráciája" ahogy 1 izraeli politikus fogalmazott nemrég Budapesten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.