Meg kellett műteni, de így sem biztos, hogy teljes értékű életet tud majd élni.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Örömmel olvasnám, hogy az állatvédőket a kóbor kutyák össze marták,megcsonkították.
Hátha azután másként fognák, a kóbor kutyák védelmét, tudnának különbséget tenni a háznál lévő gondozott kutyától.
farczadi
@keresztapa: Civilizált megoldást kellene találni, ill. hagyni az önkormányzatokat, hogy menhelyeket építsenek, és oda bevigyék. Nem igazán tudom azonosulni azokkal, akik szerint ott kell hagyni őket az utcákon.
kontrapeller
@farczadi: Hirtelen azt hittem a hajléktalanokról van szó....
qxy
Ezért jó a csipp Itt ahol lakom csippes minden jószág ha elveszik és két nap után nem megy érte a gazdi 5, 700 Eu a bünti. na akkor döntsd el legyen e kutyád, vagy sem! A kobór kutyákat meg össze kell szedni azt el vinni az állat védőknek egy nagy kocsival.Hogy tessék ha védeni akarnak akkor védjenek meg bennünket! Lehet cselekedni. Ha nem vállalják ugyan ez a kocsi fordulhat is a Kínai vendéglő felé.Döntsön az állat védő.egy nap.Na ezt is meg oldottam!
farczadi
@qxy: kár, hogy nem vagy önkormányzati vagy parlamenti képviselő, hogy ezt törvényerőre emelhesd. lakossági összefogással is lehet törvényeket elfogadtatni, úgy tudom, csak nagyon nehéz
qxy
@farczadi: Forgolódtam köztük.Én nem tudnám azt csinálni Valahogy nyelv kell meg hát ami hajlik .Ez nekem nem ment soha. Az átkosban is párt ellenesnek tituláltak.Többek között .Pénteken délben párttag gyűlés. Én meg nem engedtem ki őket a szalagból. Mondván. Ez nem a munkáspárt kérem? Mert ha az akkor előbb a munka aztán lehet gyűlni.Nem munka helyett ! Mert Lenin nem így mondta biztos.Ez nem példa mutatás. HAVONTA EGY FEGYELMI.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.