Éles fegyvereket hoztak Brad Pitt Budapesten készülő filmjének forgatására a kellékesek. A Terrorelhárító Központ egy hadseregnek elegendő arzenált foglalt le.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Nagyon f.sik Viktor! Gondolom ott a demokráciában is kellett valamiféle engedély ezekhez, csak nem ilyen anyja neve hét példányban típusú. Ott lehet, hogy elhiszik, ez a filmhez kell és nem a magyar fülkeellenforradalmároknak. Vicc ország viccTEKserege megviccelte Bradéket. Hihihi.
csikknorisz
A mi hős terrorelhárítóink talán világhírre vágytak? Most megkapták, kismillió portálon jelent már meg a hír világszerte. Bár van egy olyan sejtésem, hogy nem a hőstettük, hanem Pitt miatt lett ez ilyen felkapott hír. :)
csapnivalo
@coyote3: Ezt honna veszed? Ismered őket, vagy felügyelsz valami szervet, ahol ezt mérik, vagy hallottad a szomszédtól, aki látott egyszer egy olyan embert, akinek az unokatestvére ott parkolt az épületük előtt a trabantjával?

Szerinted mennyire lehet publikus a munkájuk? Különben is az NNI nyomoz. A TEK csak a lefoglalásnál segített be. Olvasd el a hírt. Ja, és nyugodj bele, már sok "lepkét" elkaptak.
coyote3
@csapnivalo: Csapnivaló vélemény, ha minősíthetem. Erre a célra alakították a készenléti rendőrség idevágó egységét. Nagyszerűen működött a TEK -vagy ahogy minősítik szakmai berkekben az Orbán hadsereg-megjelenéséig. Amúgy vannak ismerőseim, ilyen helyen, ha ez Téged megnyugtat és az ő véleményük is hasonló. Pontosabban sokkal marginálisabb az enyémnél :)
De örülök, hogy Neked is vannak ismerőseid -mint hozzászólásodból kiderül, tán épp a TEK-nél- hogy ily biztosan tudsz a lepkegyűjteményükről. És még valami, ami ugyanakkor cáfolni is látszik , hogy tudsz valamit a működéséről. Légy erős cimbora a TEK nyomoz is.....
Hókuszpók
Rendőrségi engedéllyel hozták Londonból Magyarországra azokat az átalakított katonai fegyvereket, amelyeket a Terrorelhárítási Központ (TEK) hétfő hajnalban lefoglalt egy vecsési vámszabadterületen - közölte Gajdos Béla fegyverszakértő, akit a Brad Pitt amerikai színész főszereplésével Budapesten készülő film stábja a forgatáson használni szándékozott fegyverek biztonságos kezelésével, az ehhez kapcsolódó ügyintézéssel bízott meg.

Ennyit a TEK-ről............
Hókuszpók
Csak azért tudtak "lecsapni, mert a rendőrség megadta az engedélyt a behozatalra.
Ekkora lúzereket..........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.