Éles fegyvereket hoztak Brad Pitt Budapesten készülő filmjének forgatására a kellékesek. A Terrorelhárító Központ egy hadseregnek elegendő arzenált foglalt le.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Na legalább a vekker hadseregnek lett sikerélménye. Amúgy egy lepkét nem tudnának elkapni.
lópicigáspár
Gratulálok! Gondolom ezek után nem, hogy filmet forgatni, hanem semmiért sem jönnek ide azok, akik esetleg némi bevételhez juttatná ezt a tejben vajban dúskáló Kánaánt! Így kell elriasztani a befektetőket! :-(

Biztos vagyok benne, hogy a fegyvereket, a kormány megdöntésére szerveződő civileknek szánták. :-)
Darthon1
Nagyon f.sik Viktor! Gondolom ott a demokráciában is kellett valamiféle engedély ezekhez, csak nem ilyen anyja neve hét példányban típusú. Ott lehet, hogy elhiszik, ez a filmhez kell és nem a magyar fülkeellenforradalmároknak. Vicc ország viccTEKserege megviccelte Bradéket. Hihihi.
csikknorisz
A mi hős terrorelhárítóink talán világhírre vágytak? Most megkapták, kismillió portálon jelent már meg a hír világszerte. Bár van egy olyan sejtésem, hogy nem a hőstettük, hanem Pitt miatt lett ez ilyen felkapott hír. :)
csapnivalo
@coyote3: Ezt honna veszed? Ismered őket, vagy felügyelsz valami szervet, ahol ezt mérik, vagy hallottad a szomszédtól, aki látott egyszer egy olyan embert, akinek az unokatestvére ott parkolt az épületük előtt a trabantjával?

Szerinted mennyire lehet publikus a munkájuk? Különben is az NNI nyomoz. A TEK csak a lefoglalásnál segített be. Olvasd el a hírt. Ja, és nyugodj bele, már sok "lepkét" elkaptak.
coyote3
@csapnivalo: Csapnivaló vélemény, ha minősíthetem. Erre a célra alakították a készenléti rendőrség idevágó egységét. Nagyszerűen működött a TEK -vagy ahogy minősítik szakmai berkekben az Orbán hadsereg-megjelenéséig. Amúgy vannak ismerőseim, ilyen helyen, ha ez Téged megnyugtat és az ő véleményük is hasonló. Pontosabban sokkal marginálisabb az enyémnél :)
De örülök, hogy Neked is vannak ismerőseid -mint hozzászólásodból kiderül, tán épp a TEK-nél- hogy ily biztosan tudsz a lepkegyűjteményükről. És még valami, ami ugyanakkor cáfolni is látszik , hogy tudsz valamit a működéséről. Légy erős cimbora a TEK nyomoz is.....
Hókuszpók
Rendőrségi engedéllyel hozták Londonból Magyarországra azokat az átalakított katonai fegyvereket, amelyeket a Terrorelhárítási Központ (TEK) hétfő hajnalban lefoglalt egy vecsési vámszabadterületen - közölte Gajdos Béla fegyverszakértő, akit a Brad Pitt amerikai színész főszereplésével Budapesten készülő film stábja a forgatáson használni szándékozott fegyverek biztonságos kezelésével, az ehhez kapcsolódó ügyintézéssel bízott meg.

Ennyit a TEK-ről............
Hókuszpók
Csak azért tudtak "lecsapni, mert a rendőrség megadta az engedélyt a behozatalra.
Ekkora lúzereket..........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.