Budapest - Bejárta a hír a magyar sajtót: 65 évesen újra apa lesz! A Szegedi Nemzeti Színház egykori igazgatójának felesége márciusra várja lányukat, Sárikát. A terhességet kétéves próbálkozás előzte meg. Bár Székhelyinek már van két fia, egy lánya, egy nevelt fia, valamint két unokája is, mégis úgy érzi magát most, mint egy premier előtt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Legtöbbször a saját erejükből és szándékukból,némi segítséggel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@Tündérrózsa: Hogyha vén rókának fiatal csirke kell, akkor használnia kell a kék bogyót...
sokanvagyunk
@X-ray: Ha olyan a "csirke" a fiatalnak is ajánlható a bogyó... Egyelőre a tapasztalat: sok csirke fut a vén róka után.
gabrella
Inkább az a kérdés minek? Nagypapa szerep 64 éves korban jobban illik, de már majdnem az is késő.
Feraj49
@gabrella: Nekem is ez a véleményem.Nekem 4 unokám van ,2 fiú és kettő lány és 7 éves legidősebb.Több örömöt adnak ők a szeretetükkel,ragaszkodásukkal mintha az ember fiatal szeretőt tartana,aki csak esetleg a pénzért az örökségért "szeretne"! Sajnálom,hogy úgy gondolja sok velem egyidős férfi vagy nő majd a fiatal partner segítségével önmaga is fiatallá válik.
Dulcinea
@Feraj49: Tökéletesen igazad van! A nagy korkülönbséggel történő házasságok együttélések, gyermekvállalások, mind a szeretetről szólnak. A jólét és pénzszeretetéről szólnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.