Mary Zsuzsi volt férjét, Klapka Györgyöt nagyon megviselte az énekesnő halála. A mindig nyílt, kedves üzletember keserű lett és visszahúzódó, a Vasárnapi Blikk-kel azonban kivételt tett, és kendőzetlenül beszélt kapcsolatukról és a tragédiához vezető útról.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Most már nem mindegy.Míg él valaki addig kell szeretni és tisztelni.Utána már felesleges meditálni a dolgokon.Hamvait elszórták.Le lehet szállni e témáról.
Feraj49
Most már nem mindegy.Míg él valaki addig kell szeretni és tisztelni.Utána már felesleges meditálni a dolgokon.Hamvait elszórták.Le lehet szállni e témáról.
gabrella
Ez volt szerintem is a valóság. Klapka nagyon gálánsan viselkedett vele. Tényleg nagyon szép nő volt, de az anyaság érzése tényleg hiányozhatott belőle.
Ilyen idős korban, négy felnőtt gyerekkel különben nem tudott volna kapcsolatot teremteni azzal a fiatal gyerekkel.ű
Én undorítónak tartom egyébként a férfiaknál is mikor egy lánya korú nővel létesítenek kapcsolatot. De nőben sem különb.
Dulcinea
@Feraj49: Egyetértek veled, de, ezért nem feltétlen a Klapka a hibás, hanem a médiában dolgozó lelketlen firkászok, kik számára ismeretlen fogalom a kegyelet.
Január
Nem tudott együtt élni a korával, nem tudta elfogadni a korát. S, aki a "fényben" élt csak oda vágyott, pedig élhetett volna békében a családjával/gyermekeivel. Lehet, hogy Ő nem egy tyúkanyó tipus volt...
Utólag könnyű okosnak lenni. Nyugodjon mostmár békében!
Feraj49
@Dulcinea: Egyezik a véleményünk,de Én nem állítottam,hogy Klapka a hibás.Te is tudod,hogy egyik fél hiába "jó" ha a másik nem-különböző okok miatt-nem akar"idomulni" a másikhoz,a családhoz,a helyzethez.
Dulcinea
@Feraj49: Bocsánat, ha félreérthető voltam! Eszemben sincs feltételezni azt, hogy bármiért is hibáztatnád Klapkát. A lelketlen firkászokat hibáztatom azért, amiért egy halott emlékét igyekszenek megalázni, és nem hagynak békét sem élőnek sem holtnak.
Még egyszer elnézésed kérem a félreérthetőség miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.