Kitalálsz, feltalálsz, létrehozol, de közben lehet, hogy nem eszel, nem alszol, és képtelen vagy a földön járni - kreatív vagy, na!

Forrás: neon.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Én annyira ilyen vagyok hogy csak na De én nem vadulok úgy bele.Egy hete is olyanon agyalok hogy el sem merem mondani senkinek.Kellene egy fizikus valaki aki meg is értené az ötleteimet. Ha bejönne, mert bejön, Ez minimum 2 Nobel díj ( és még keveset mondtam.)
másvirág
@qxy: Egy fizikus és egy orvos megvizsgálja az agyhullámaidat,hipnotikus állapotba
kerűlsz . És mire a növérke felkelt a komából azt hallod a rádióból ,hogy két tudós megvalósitotta az álmodat,és mindketten Nobel díjat kaptak .Te viszont kiemelt rokkantsági ellátásban részesülsz :érdemeid elismerése mellett ! :-((
qxy
@másvirág: Na ez volt az átkosban.Na nem így de a főmérnök el lopta az ötletemet minden tervel együtt és azt mondták a párt irodán, mert mindenki ott volt. Amúgy is! Egy hentesnek nem is lehet ennyi esze! A másik! akarja még hogy a kis lánya ebbe az óvodába járjon? és én már nem is haragudtam.
Kutyafüle
@glycerin: bocsika, egy gondolat lemaradt: a tehetségtelen kifogásokat keres.
Kutyafüle
Édesistenem, mindíg tudtam, hogy nehéz velem kijönni. @másvirág: Hát látod, ez nálam úgy működne, hogy az igaz, hogy Nobel díjat kaptak, de férfiakból kappanok lettek. Melyik jobb?
másvirág
@qxy: Nálam a történet "detto" ! Papirra vetettem az elképzelésem .
Azt mondta a "vezér" :ez kérlek csak egy ötlet , ha az én nevem is rajta lesz
akkor már újitás lesz ! A járandóság "természetesen" fele fele arányban lesz ! :-(
(Békebeli Kádár idök !) Nem fogod elhinni ="lelkesedve" elfogadtam az ajánlatát .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.