Elkészült DopeMan legújabb klipje, amit nagy várakozás előzött meg és valószínűleg még nagyobb botrány követ majd.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Edina75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
ez... nem semmi... ezért nagyon megütheti a bokáját a szerző...
taglo
Nagyon JÓ !! A fejlövést kihagytam volna .Ebbe beleköthet a KIRÁLYSÁG !
Atha
Nem tudom hogy a kutyaharapást vajon gyógyítani fogja-e a szőre, de ezzel egészen biztos hogy csinált magának néhány álmatlan éjszakát.

Egyébként nekem személy szerint kicsit már unalmas hogy a spanyolnátháért és Fukushimáért is Orbán a felelős. Ezt abban az időben Gyurcsánynál sem bírtam. Jönnek emberek akik nem bírnak az indulataikkal és ezért egészen bizonyosan Orbán és/vagy Gyurcsány a hibás a tér-idő kontinuum megváltozásáért. A globalizációnak nyilván semmi köze ezekhez a folyamatokhoz. Ha ez a kettő meghal, biztosan minden
rendbe jön egy szempillantás alatt.

Mindenesetre jó tudni hogyha itt az Armageddon, lesz akire nyugodtan rábízhatjuk magunkat mert ő tudja hogy kell ingyen kolbászt juttatni minden háztartásba. Ez megnyugtató. Amíg meg nem ő az elnök addig marad a sárból való ordibálás szép míves magyar nyelven. Van aki ettől is elélvez.

Mi gyávák meg majd nézzük addig a "Bariköztöt".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.