Mi magyarok nem bízunk a természetgyógyászokban, míg más országokban, például Angliában a hagyományos orvosok, és a természetgyógyászok munkája egyaránt elismert. Nemcsak a közvélekedésben, hanem hivatalosan is.

Forrás: Dívány
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Én bízom,engem már gyógyítottak meg akupunktúrával.
Levendula
@gabrella: Én nagyon szkeptikus vagyok. Egyedül a gyógynövények hatásaiban bízom, az ilyen homeopátiás hülyeségekben nem. Barátunk több tízezer forintot áldozott rá, semmi javulás nem történt. Igaz, rosszabbul sem lett, kivéve a pénztárcáját.
gabrella
@Levendula: Nem tudom, lehet,hogy csak szerencséje volt a kis kínai dokinak, de engem tökéletesen meggyógyított abból a problémából amivel elmentem hozzá.
qxy
@Levendula: Egy jó tanács . mindenkinek. Ha mégis természet dokihoz mennél Arra kell figyelni mit tesz .Első. Aura , , fekhely . ezek után a kezelés módjának a kiválasztása. ha nem így indít már is hagyd ott.Mért fontos?? Ha otthon rossz helyen fexel, hiába kezellek haza mész ugyan oda fexel és nem javulsz de nekem jó mert hozod a pénzt.Sose az a jó doki akinek sok a betege! akinek nincs betege az a jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.