A nagy dirrel-durral beharangozott Megasztár 6 első adása nemhogy nem robbant semekkorát, de még szikrája sem volt. A zsűri nagy megmondóemberének kikiáltott Bochkor Gábor megfáradt arca tükrözte legjobban, mennyire unalmas lett a műsor.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: bacskai86
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
"Nagyon öreg vagyok" és még emlékszem a KI MIT TUD-ra.Kategorizálva a különféle tehetséges emberek bemutatóit.Ugyebár ott tűnt fel KERN András is./Ha megint nem tévedek?/ Most csak énekeseket keresnek,akikből már szívesen exportálnánk egypárat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@almosd: Én is csak az újságokból tudom, hogy a Valóvilág néphülyítő show egyik bentlakásos idiótája. Időnként egyet kiutálnak maguk közül, s egy párbaj végén, mire lenullázódott a családi kassza, valaki győztesen visszatér a luxusbörtönbe. És ezen csámcsog naponta uszkve 1,3 millió tv néző. Nem vesztettél semmit, hogy nem ismered...
almosd
@pofátlan: és a családi kassza lenullázása nélkül nem tudják elégé utálni egymást ?,a média meg röhög a markába hogy mennyi zsozsó befolyik ,a többiek meg sopánkodnak hogy nincs pénz,jó nagy baromság.
adrenalink
@almosd: Ottan van ám a fődíj! A lakás, kocsi, luxusnyaralás,és a példamutatás a fiataloknak, hogy félévi kitartó seggvakarással mindez elérhető!:-((
almosd
@pofátlan: de ahogy olvasgatok itt ott mindegyik becsődöl ,könnyen jön könnyen megy.
adrenalink
@almosd: Igen, mert nem egy IQ bajnokok. Az 1 szériát még így-úgy követtem, azt egy köz.gáz. végzettségű srác nyerte, rögtön el is tűnt a médiából, egyszer olvastam, hogy okosan befektette a nyereményét. Ja, mert elfelejtettem, hogy még havi 1 millát is kap 12 hónapon keresztül. Egy másik nyertes is visszatért a hétköznapokba, azóta már neki is van diplomája. De a többi... Mind a médiától várták, várják a csodát, a népszerűséget, a csillogást. Van aki -nemrég olvastam- úgy elitta az eszét, hogy gondozóra szorul, képtelen önálló életet élni. Külföldön sem jobb a helyzet, a média használta őket, ameddig pénzt hoztak aztán meg zutty, platty. Volt aki nem tudta feldolgozni, és öngyilkos lett. Hát ez van.
almosd
@pofátlan: hát ez szomorú ,de még szomorúbb hogy ennyien támogatják ezeket a műsorokat,már mint az emberek a pénzükkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.