A nagy dirrel-durral beharangozott Megasztár 6 első adása nemhogy nem robbant semekkorát, de még szikrája sem volt. A zsűri nagy megmondóemberének kikiáltott Bochkor Gábor megfáradt arca tükrözte legjobban, mennyire unalmas lett a műsor.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: bacskai86
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
"Nagyon öreg vagyok" és még emlékszem a KI MIT TUD-ra.Kategorizálva a különféle tehetséges emberek bemutatóit.Ugyebár ott tűnt fel KERN András is./Ha megint nem tévedek?/ Most csak énekeseket keresnek,akikből már szívesen exportálnánk egypárat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Nem tudom, hogy aki a cikket írta mit látott, vagy én öregszem. Nagyon sok fiatalt lehetett látni, hallani nagyon szép hanggal. A 11 éves kislány is nagyon szépen énekelt, de jó, hogy a zsűri nem engedte tovább. Nekem tetszettek a szép hangú előadók, az önjelöltekből az idén kevesebbet mutattak, ami azért nem volt baj, mert a közönség számára derűt, számukra megalazást hozott volna.
Kutyafüle
Egyenlőre gyöngécske műsorka, talán majd kinövi magát.
wadnarancs
Remélem abbahagyják minél hamarabb és igényes filmeket illetve rendes vetélkedőket fognak mutatni, amiben az számít ,hogy mit tud az ember..

Én már nem is nézek tv-t mert gyűlölöm ,hogy amikor fürdés után ágybabújnánk és pihennénk jön a valóvilág megasztár bigbrother meg a sok sz@*
Inkább olvasunk mert a tvben borzalmas dolgok mennek a kicsi csatornákon meg ismétlések mert nincs elég nézettségük.

Sajnos a buta embereknek erre van igényük és ez a leginkább elszomorító.

Akinek van tehetsége az úgyis feltör! Gondoljunk csak az irigy hóbajmirigyre... Pár hülye egy bulin kezdődött meglátta valaki őket és befutottak..
Dulcinea
Szerintem meg nem kéne erőltetni már ezeket a tehetségkutatókat.
verőce21
Valamelyik este az ausztrál X-Factor-t néztem. (Azonkívül, hogy aranyosak a női zsűri-tagok), szédületes fazonok vannak a vadállat ausztrálok között.

au.tv.yahoo.com/x-factor/
Feraj49
"Nagyon öreg vagyok" és még emlékszem a KI MIT TUD-ra.Kategorizálva a különféle tehetséges emberek bemutatóit.Ugyebár ott tűnt fel KERN András is./Ha megint nem tévedek?/ Most csak énekeseket keresnek,akikből már szívesen exportálnánk egypárat!
Kutyafüle
@Feraj49: Igazad van, miért mindíg csak énekesek nyernek, abból is a szólisták.
Van más téren is tehetséges fiatal. Meg együttesek is.
varrólány
@Kutyafüle: És sajnos akkora egóval, a hangjukhoz képest!
Kutyafüle
@sokanvagyunk: Nem tudom, lehet. De túlkínálat van a piacon az biztos.
Feraj49
@Kutyafüle: kiváló táncosaink,humoristáink,bűvészeink.,művészeink...stb. vannak,de nem jutnak oda,hogy be tudják mutatni a tehetségüket.Csak az Amerikai mintára szabott műsorokat csinálnak.Úgy is divat a RETRÓ,lehet ismét KI MIT TUD,a fiatalok úgy sem ismerik !
Kutyafüle
@Feraj49: Fején találtad a szöget, az iskolában, ahol a lányom tanít, éppen most zajlanak ezek a megmérettetések. Hihetetlen sikerrel. A nyolcadikos fiúk olyan fergeteges jeleneteket adtak elő, hogy mindenki dőlt a nevetéstől.
A lányok retró együtteseket parodizáltak. Hungarocellből csináltak gitárokat, és a 70-es évek slágereit énekelték.
Feraj49
@Kutyafüle: Az a baj ,hogy senki nem hallgat ránk,és e sorokat sem olvassa!Minek Ő mindent tud? Tényleg???
Kutyafüle
@Feraj49: Nem tudom kire gondolsz, talán félreértettél valamit. Nagy az elismerésed, nézd meg, tegnap 19.40.re hat szivecskét kaptál. Látod, hogy elismernek?
Zsoel
Egyik műsort se néztem, kivéve a 3. szériából egypár adást, de amennyire én látom, egyik ott felbukkant "énekesjelöltről" sem lehet azt mondani, hogy valami őrülten nagyot dobbantott volna. Nagy részük "három perc hírnév" után szép csendben eltűnt a süllyesztőben, vagy legalábbis én nem nagyon hallok róluk.
Zsoel
Az a baj, hogy a bugyuta tévéadások meg az internet, újságok stb. hatására minden gyerek (vagy idősebb ember is) abból akar megélni, hogy "sztár", pl. énekes lesz - és azt gondolják, hogy ma már nem az a sztár, aki sokéves, évtizedes kemény munkával felépíti a karrierjét, hanem az, akit mutatnak a tévében meg bulvárlapokban. Így aztán olyan eszméletlenül tehetségtelen paprikajancsik özönlik el ezeket a válogatókat, akit még egy falusi általános iskolai énekórán is leültetne az énektanár. Sokszor még kornyikálásnak sem lehet nevezni, amit nyújtanak (egyszer a barátnőméknél voltam, és ő nézett egy ilyen előválogatást, míg én a számítógépen dolgoztam; csak hallottam a történést, de még így is szabályosan fájt, és nekem volt kínos, hogy egy ilyen félnótás mit keres ott). Nem hiszem el, hogy ezeknek az embereknek nincs önkritikájuk, vagy ha van, akkor önbecsülésük miért nincs? De ha egyik sincs nekik, akkor legalább valaki a környezetükben, aki azt mondaná: öreg, nézz a tükörbe, még a zuhany alatt sem állja meg a helyét a vonyításod, ne menj oda, mert nevetségessé teszed magad. Nem: inkább azt látni, hogy még a szülők, testvérek, barátok, ismerősök is támogatják őket, és sírnak, sőt fel vannak háborodva azon, hogy a zsűri (mondjuk aztán azok is mind dilettáns banda voltak, de mégis több lövésük volt a zenéhez) "eltanácsolja" a hatalmas tehetséget... Röhej ez az egész, úgy, ahogy van.
almosd
Én egy olyan emberrel szeretnék találkozni aki ezekbe a műsorokba sms-t küldött ,mert még egyel sem találkoztam ,vagy nem merik vállalni?.
darwin
@wadnarancs: Ha lehet, fürdés után az ágyban ne ezt a szart nézd,hanem fogj érdekesebb akcióhoz.Az olvasástól meg csak a szemed romlik.
adrenalink
@almosd: Érdeklődjél a rokonságuknál...
silber13
@Kutyafüle : irígylem az optimizmusodat! Hogy kinövik-e? Erre csak egy egyszavas megjegyzésem lenne : MERDE!
Levendula
Tegnap tartottunk egy rögtönzött énekfesztivált itthon. Az eddigi összes megasztárban nem voltak ilyen szép hangú énekesek, mint nálunk. Egész nyugodtan indulhattunk volna mi is a versenyen, de nincs értelme, mert - állítólag - bunda az egész...
Feraj49
@Kutyafüle: tegnap 18.17-re.Nagyon köszönöm mindenkinek aki "támogatott" a felvetésem igazában, és szívecskét adott.Én most a TV.műsorok " szerkesztőire" gondoltam,hogy senki nem hallgat ránk,ránk akik itt fórumozunk és ötleteket is adunk időnként a vacak,sokszor gyagya,gyilkossággal teli filmjeik lecseréléséhez.
Zsoel
@Levendula: Rögzítsd a családi énekversenyt elfogadható hangminőséggel, töltsd fel a netre, és tedd szerény anyagi juttatás ellenében elérhetővé. :)
Lehet, hogy hamarabb befutnál vele, mint az ilyen mega-izékkel.
ila51
@varrólány: Kis varázsló , én ha filmezni akarok a T.I.R. sorozatot szoktam előkeresni :))
Feraj49
@varrólány: 0941-re.Kikapcsolódni,másra nem gondolni akár vígjátékokat,humort filmen,színházi előadás formájában,musicalokat, burlekszeket ,Koreai,vagy más sorozatokat./ nem szappanoperákat/ Pl.mostanában nézzük a nejemmel a TV 1-n a "Maradj Talpon"-t,és versenyzünk melyikünk tud előbb válaszolni rá,de ha nem tudjuk,akkor megismerjük a helyes választ.Egy órát kikapcsolódunk a " világ dolgaival"nem törődve ! Nagyon utálom a Tv.-be a beszélgetős műsorokat,azzal menjenek a rádióba.Ezért gyakrabban nézzük a You Tube-t,ott szabadon válogathatunk!
almosd
@pofátlan: a fene a jó dolgukat ,egy petákot sem adnék a kezükbe,írjanak levelet, ha tudnak írni!
glycerin
Egyszer ezeknek külön-külön táviratot kellene küldeni, ezzel a szöveggel: "Menekülj - mindent lelepleztek". Mindannyian azonnal eltűnnének.
ila51
@Feraj49: Mindig megnézem a Maradj talpon műsort , sok ilyen műsor lehetne :))
Feraj49
@ila51: Egyetértünk,most is néztem,azért nem ültem a gép előtt.
adrenalink
@almosd: Légy erős! Most olvastam, hogy a W Seherezádé családja 1,5 milláért SMS-ezett, hogy visszakerüljön a villába...:-((
almosd
@pofátlan: bevallom nem tudom ki ez a Seherezádé,persze a mesélőt ismerem,a lényeg a lényegben hogy ez a pofátlanság netovábbja .
Tündérrózsa
Nem ő az egyetlen aki unga-bunga szavazással jut be tehetségkutató műsorba.
adrenalink
@almosd: Én is csak az újságokból tudom, hogy a Valóvilág néphülyítő show egyik bentlakásos idiótája. Időnként egyet kiutálnak maguk közül, s egy párbaj végén, mire lenullázódott a családi kassza, valaki győztesen visszatér a luxusbörtönbe. És ezen csámcsog naponta uszkve 1,3 millió tv néző. Nem vesztettél semmit, hogy nem ismered...
almosd
@pofátlan: és a családi kassza lenullázása nélkül nem tudják elégé utálni egymást ?,a média meg röhög a markába hogy mennyi zsozsó befolyik ,a többiek meg sopánkodnak hogy nincs pénz,jó nagy baromság.
adrenalink
@almosd: Ottan van ám a fődíj! A lakás, kocsi, luxusnyaralás,és a példamutatás a fiataloknak, hogy félévi kitartó seggvakarással mindez elérhető!:-((
almosd
@pofátlan: de ahogy olvasgatok itt ott mindegyik becsődöl ,könnyen jön könnyen megy.
adrenalink
@almosd: Igen, mert nem egy IQ bajnokok. Az 1 szériát még így-úgy követtem, azt egy köz.gáz. végzettségű srác nyerte, rögtön el is tűnt a médiából, egyszer olvastam, hogy okosan befektette a nyereményét. Ja, mert elfelejtettem, hogy még havi 1 millát is kap 12 hónapon keresztül. Egy másik nyertes is visszatért a hétköznapokba, azóta már neki is van diplomája. De a többi... Mind a médiától várták, várják a csodát, a népszerűséget, a csillogást. Van aki -nemrég olvastam- úgy elitta az eszét, hogy gondozóra szorul, képtelen önálló életet élni. Külföldön sem jobb a helyzet, a média használta őket, ameddig pénzt hoztak aztán meg zutty, platty. Volt aki nem tudta feldolgozni, és öngyilkos lett. Hát ez van.
almosd
@pofátlan: hát ez szomorú ,de még szomorúbb hogy ennyien támogatják ezeket a műsorokat,már mint az emberek a pénzükkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.