MAGYARORSZÁG  - Minősíthetetlen a mozdonyvezetők figyelmetlensége, és tűrhetetlen a vonatveszélyeztetések száma – jelentette ki Túrós András (67), a MÁV biztonsági igazgatója egy szakmai egyeztetésen.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ha kevesebb dolgozót és több vezetőt küldtek volna el, akkor most lenne elég dolgozó a MÁV-nál, minden munkaterületen. Az sem egészen világos, a pénzlenyúláson kívül, miért kellett szétszabdalni egy egységes céget ilyen, olyan kft-kre. Egyik a másik nélkül nem tud létezni. Vissza kellene állítani a cég egységét 1/4 annyi vezetővel, mint most van, és több dolgozóval. Családomban volt mozdonyvezető, és volt, hogy megfelelő pihenés nélkül kellett újra munkába állnia, mert csak 16 órát tölthet gépen. Igen 16 órát, de pécsi lakosként, sokszor Pesten kezdte a 16 órát, és ott is végezte. Jó esetben csak 22 órát volt távol, és nem egy napot. Utána otthon volt pár órát, és kezdhette előröl. Ez akkor lett ennyire durva, mikor elküldtek nem tudom hány mozdonyvezetőt, mert sokan vannak, és kevesebb ember is el tudja látni a szolgálatot. Legegyszerűbb a dolgozókat elővenni, ha valami baj van, a közvetett kiváltó okok pedig senkit nem érdekelnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@batukán:Jól néznek majd ki ! Még Vatikánban sincs a mozdonyvezető mellett Pap.
deviance
ha annyira minősíthetetlen a mozdonyvezetők munkája, akkor minősítsük a vezetők munkáját, hátha az nagyobb értékű, mint az éppen dolgozó embereké
vidrapok
A Túros nem FŐ rendőr volt,mintha úgy emlékeznék?
marlin2
A cím helyesen: Megaláznák a mozdonyvezetőket(is)!!
@vidrapok: Jól emlékszel, ő volt a "tek elődje", azt hiszem, akkor bukott, amikor a "gyorsforgalmin" felrobbantották az orosz zsidókat!!
glycerin
A bajjal az a probléma, hogy kezdetben csak egy jó mókának indul.
másvirág
@marlin2: @vidrapok: "Megfelelő embert a megfelelő helyre" ?
Úgye sántit a mondás .
"Közös pártnak Túrós a háta"!"A hazug embert hamarabb utolérik,mint a sánta kutyát"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.