Budapest — Március 4-én újra szórják a poénokat a humor nagyágyúi az RTL Klub képernyőjén, de jóval kevesebbért, mint eddig. A producer a válság miatt döntött úgy, hogy csökkenti a sztárok gázsiját.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Őszintén szólva most, egy kicsit össze vagyok zavarodva! Mert a heti hetes szereplői a humor nagyemberei! Oké! De, akkor ki volt HOFI GÉZA???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@kacsa0707: Ezért szoktad nézni a sercintős Fábry művész urat!
kacsa0707
@pofátlan: Az ugyanolyan szellemes, mint te és a heti hetes.
Ergo néha egy fél percre belenézek a műsorokba hátha megváltozott de miután tapasztalom, hogy a továbbiakban is csapnivaló, és mivel értelmes embernek tartom magamat idiótaságokat nem nézek, inkább olvasok.
silber13
@kacsa0707: pojáca adót lehetne, sőt kellene is szedni, csak éppen nem a stúdiőkban, hanem a parlamentben, leginkább az első, megkülönböztetett sorban.
kacsa0707
@silber13: Végül is igazad van, mert ott is ugyanolyan pojácák ülnek, és pofáznak mindenféle baromságot.
Egyébiránt a parlamenti közvetítéseket sem nézem, mert azok sem ütik meg a művészi humor szintjét ripacsokra pedig nem vagyok kíváncsi.
silber13
@kacsa0707: pedig érdemes néha rájuk lesni, ha már belefáradtál a mindennapi káromkodásba, akkor irr bizton röhögni fogsz!... Kínodban, tehetetlenségedben.
kacsa0707
@silber13: Az idegeskedés árt a szépségemnek ,a káromkodás pedig undorító, és nem old meg semmit.
Üres padokra, vagy néhány saját hangját élvező, szerepelni vágyó primitív, tehát politikusra sohasem voltam kíváncsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.