Heves vitát váltottak ki ukrán politikusok között és a helyi sajtóban egy nacionalista vezető kijelentései arra a sötét bőrű énekesnőre, aki Ukrajnát képviseli az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
Ha a mókusnak ilyen feje lenne, magára gyújtaná az erdőt.
Zsoel
Van abban igazság, amit mond. Én sem örülnék, ha egy félnéger képviselné a hazámat; nem azért, mintha bármi bajom lenne amúgy a sötétebb bőrűekkel, de egyáltalán nem szeretem ezt a ránk erőltetett multikulti katyvaszt, amit kötelező jelleggel el kell(ene) fogadnom. Mindent és mindenkit a maga helyén kell kezelni. A világ pont attól szép, hogy olyan sokféle: ha mindent egybeöntünk, abból csak moslék lesz.

Ja, és arra is kíváncsi vagyok, Kongó, Kenya vagy Nigéria vajon mikor indítana egy Hjalmar Sigurdsson nevű kétméteres, szőke, kék szemű fickót az Afrovíziós Dalfesztiválon, mert ugye a rasszizmus egy olyan dolog, amit mindig csak a fehérek valósíthatnak meg a feketékkel szemben.
Dr. Felipe
A dalfesztiválon mióta számít a bőrszín? Csak az énektudás számít. Ha Ukrajnában egy szinesbőrű énekesnő a legtehetségesebb akkor igenis őt kell indítani, azzal a tehetségtelen náci szarjankóval meg nem kell foglalkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.