Budapest - Nincs még vége a drágulásnak: ismét a nadrágszíj meghúzására készül a kormány. A Magyar Közlöny keddi számából kiderül: az Orbán Viktor miniszterelnök jegyezte kormányhatározat több mi­nisztert is felszólít, hogy tegyen javaslatot költségcsökkentésekre.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@silber13: Ha nem 65 feletti vagy és csúcsidőben utazol: akkor igen.
palika
@gabrella: Az a kicsi százaléknál, még nagyobb bűnözői csoport az imf!
feketeözvegy
Ezenkívül a kormányhoz tartozó intézményeknél azonnali telefon-, gépkocsi-, irodabútor-, informatikaieszköz-beszerzési stopot is elrendeltek,"

Előbb a saját házuk táján kellene spórolásba kezdeni.
Ne legyen ingyen internet, telefon gk. lakbér hozzájárulás stb.
gabrella
@palika: Hagyták,hogy a "saját bankunk" a fejünkre nőjön! De most már sajnos majdnem mindegy.
Itt már csak a 20 %-ot védik, a kormány és közeli köröket. Ha most beadják a derekukat akkor úgy járunk mint az olaszok és nem nem a magyarok közül kerül ki a miniszterelnök hanem a világtőke nevezi meg.
qwertt
Az utazáson volna értelme spórolni, hiszen van egy millió felesleges kedvezmény. Ezek mértékét és körét drasztikusan csökkenteni kell!
silber13
@gabrella: köszi! Megnyugtattál. Orvosságként hatottak szavaid, nem kell böllérhez menni, felíratni a recipét, buszra szállni, jegyet venni, utazni, sorban állni, kifizetni, esmég jegyet venni,utazni, végül valahogy házoá érni!Alleluja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.