Ez így nem király, vágod? Veszélyben a nyelvünk! A fővárosban és a nagyobb városokban az elmúlt 10-15 évben rohamosan romlott a magyar nyelv használatának színvonala.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@palika: Én ragaszkodom a szép beszédhez még írásban is. Utálok rövidítve írni, de már a Tv-ben is fele szavakat használnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qwertt
@pofátlan: Így van. Buszon, vonaton olyan "beszélgetéseket" lehet hallani, amit a legjobb indulattal sem neveznék beszédnek. De vajon mi a helyzet otthon? Ott is így kommunikálnak? A szülők egyáltalán tudnak erről? Hogy nevelik a kölyköt?
Rézangyal
@pofátlan: Elég sokat buszozok a melóhelyre, meg vissza, de szerencsére nem hallom az épületes párbeszédeiket, mert védekezés képpen mindig a fülemben van a hallgató és vagy a rációt, vagy a saját zenéimet hallgatom.
adrenalink
@Böjti Banyus: Attól még, hogy Te nem hallod, a jelenség létezik! Ez is egy félretájékoztatás, nem akarom nevesíteni, hogy a politikában kik élnek hasonlóval.:))
pictor
Aki így beszél, az legyen inkább" öngyi!":))
Zsoel
@nyanya001: A hit- és erkölcstan meg a retorika nem ütik egymást, sőt békében meglennének egymás mellett, és éppenséggel az előbbi is alaposan ráférne a mai kölykökre (tisztelet a kivételnek).
darwin
@Böjti Banyus: Hogy megszépültél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.