A francia konyha hallatára sokan szinte eksztázisba esnek, mások pedig egy megvető legyintéssel kísért csigaevők! felkiáltással intézik el minden konyhák anyját.

Forrás: Dívány
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
_ Pincér úr , van itt önöknél csiga leves ?
- Evett már ön csiga levest ?
- Még nem .
-Akkor van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@qxy: Laborban dolgoztam , már untuk a libamájat , jött a szállító , kért adtunk neki bontottat , hozott helyette friss velőt , de finomakat csináltunk belőle , például velővel töltött lángos , vagy egyszerűen só bors megsütve , hordós káposzta mellé :)))
Boszi
@qxy: aki éhes nem válogat...egyre több éhes gyomor van világ szerte.
A németeket ne is mond finnyás egy népség:)))Bár emlékszem én 20-25 éve nálunk is ment a kobzásba a pacal is.Ma csillagászati ára van.Anno hasmenésig zabáltam magam vele.Hú fiúk imádom a hasam éhes is lettem...
Zsoel
@qxy: Nem, a sertésmirigyekre. A vért nemigen használjuk föl, legföljebb pár karika véres hurkához.
Boszi
@qxy: Legközelebb jöttök haza ejts útba minket is,igaz disznótoros nehéz lenne tömblakás 7.emeletén,de egy jó velős-pacalt szívesen összedobok nektek.Persze ha szeretitek:))
qxy
Köszönöm szépen De nem igazán menne mert amikor megyünk haza úgy hajnal 1,2 fele vagyok Magyarban és tudom senki nem szereti ha ilyenkor csengetnek. meg az az első hogy érjek haza mer ha le állok nehezebb tovább menni Szegedre. Amúgy is én mondtam elsőnek. ti jöttök. punk tum.
Boszi
@qxy: Jól van na.Bár nálunk nem tudsz alkalmatlan időpontban csengetni.Bármikor szívesen látunk.Kaja után tovább se kell indulni,sok jó ember kis helyen is elfér.Megoldjuk ezt is.Na persze betartjuk a sorrendet,mi megyünk előbb:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.