Szenvedélyes játékok közé sorolható az orális örömszerzés, mely tökéletes bizalmat, szeretet igényel mindkét fél részéről, így általa a szerelmesek a mennyországig repíthetik egymást.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@Csizmás Kond: Köszönjük a tájékoztatást!:-)
Talán számlálóbiztos vagy?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varadipal
45-50 körüli, értelmiségi, nyelveket beszélő, utazást és szórakozást kedvelő, csinos, ápolt, karcsú de nőies, rendezett egzisztenciával rendelkező, mobilis olyan társat keresek, aki alkalmanként jól lesz@pna. Örkény egypercesei után szabadon.
bosszants
@varadipal: Ezt a délmagyarban kimoderálnák:)
De találó!
Don Marcus Hibiscus
Hát már itt tartunk,hogy ilyen híreknek kell lenniük?Azért ennyit egy szerelmespárnak azért illik kitapasztalni a másikon internet nélkül is.Meg egyébként is:hogy lehet úgy romantikázni,vagy csak úgy szenvedélyesen elkapni az asszonyt egy kis gyerek csinálás imitációra,hogy előtte azt beszélgetjük egy 10 percig,hogy ki hova élvez és hogy van e puszi utána,vagy nincs? :) Kicsit lelombozó lehet és a varázsnak is annyi :)
gergely
Arra kel figyelni,hogy a jó végén legyél a f...nak!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.