Elfogadhatónak tartja a gyermekek testi fenyítését a tanárok csaknem fele – derül ki egy friss hazai felmérésből. Sőt a szülők is megengednék a nevelőknek a „makarenkói pofon” alkalmazását, holott ezt semmilyen jogszabály nem teszi lehetővé.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Cat Buster: Nagymamám apja volt a falú tanítója Ő soha sem ütötte meg a gyerekeket de csináltatott egy szégyen padot a saját lányát is beleültette amikor rossz volt , volt is fegyelem pedig elsősöket, másodikosokat,harmadikosokat sőt negyedikeseket tanított egyszerre. Az én időmben volt tenyeres én is kaptam kétszer de meg is tanultam egy életre nem feleselek vissza és nem is rosszalkodtam. Ma meg a gyerek veri meg a tanárt teszerinted ez helyes?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@kerék: Téged akkor jól idomítottak.
kerék
@gabrella: nem csak megneveltek, ami mostanában kevés gyerekről mondható el
X-ray
@glycerin: téged kéne megtaslizni, akkor az orrodból is glicerin folyna... :)
Bástya Elvtárs
@glycerin: Interaktív - ez tetszik! Amúgy SNI, vagy BTM !!!
sza
Az én gyerekemet ne verje senki. De nem is kellett őket az iskolában fenyíteni, mert meg vannak nevelve. Három van belőlük , néha kicsit sok de imádom őket. Két gyermekem már felnőtt a harmadik elsős. Kicsi gyermekem egyik osztálytársa az első félévben végigverte az osztályt.Szolt a tanárnéni , az igazgató bácsi az anyukának , ha nagy néha betévedt az iskolába. Az anyuka nagy büszkén arra hivatkozott "Neki ne magyarázzák meg hogy kell gyereket nevelni mert ő 29 évesen ÖTÖT nevel ". Na most erre mit lehet mondani? sajnálom mind az 5 gyereket. Ja még csak annyit , a kis kölyök 8 éves múlt , ez a második iskolája . Az óvodát három helyen járta ki.A többi testvérével is gondok vannak.
Bástya Elvtárs
@sziráki ágnes: A leírtakból látszik, hogy speciális iskolára van szüksége annak a gyermeknek !!! Sajnos az iskolában oktatóknak meg van kötve a keze, a törvényeink úgy szarok ahogy vannak...
Bejelentést kell enni a sértett szülőknek a fenntatónál: amennyiben önkormányzati iskola, akkor a helyileg illetékes jegyzőnél - nyugodtan vállalhatják a nevüket, mert titoktartás kötelezi a hatóság épviselőjét!
Ha ez egyházi iskolában történt, akkor a presbitériumnál (ref., evang.), illetve a megyéspöspöknél (róm. kat.)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.