Csupán három hetes Székhelyi József gyermeke, a színész máris megmutatta rajongóinak a babát. A művészt számos támadás érte, amikor kiderült, hogy 65 évesen lesz újra apa.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Egy baba, születése mindig öröm, a magam részéről kívánok nekik örömtelei babázást!:)) Bár az időskori apasággal kapcsolatban, akad némi nem kétely igazából, hanem felemás érzés, de ez maradjon az ők gondjuk, úgyhogy Sok Boldogságot!:))
szaboria1
@Dulcinea: Emlékszem a 90 elején Ranschburg Jenőnek akkor született gyereke 55 éves volt és akkor öt szólták meg azóta felnőtt lett a gyerek mire tavaly meghalt.
overdose1
Nem kell elitélni a felesége fiatal., fel tudja nevelni a bébit egyébként én szeretem a Székhelyit gratulálok csak sokáig élvezze a kislányát!
Dulcinea
@szaboria1: Én nem bánom, hogy gyermekük született, sőt, mint írtam örülök! Az hogy bennem felemás érzés bujkál, egy kicsit az meg az én gondom.
glycerin
A feleségem félt a sötétben. Aztán meglátott engem ruha nélkül. Azóta a világosban fél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.