A legszelídebb húsvéti bárány a mézesbárány. Elvileg nem kell hozzá más, csak egy kis liszt, cukor, tojás és persze: méz. Méghozzá pontosan kiporciózva minden. Kell viszont hozzá némi nosztalgia, kedv, valami olyasmi, amivel megidézhetjük a régi ünnepi sütés-főzések világát, mázas edényekkel, gyúrófával, kenőtollal.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.