Egyesek tudni vélik, hogy Damu Rolandot már most nagyon várják a rabok, akik bizony nem bánnak majd kesztyűs kézzel a színésszel. Akár verésre is számíthat?

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Most már vidáman énekelheti odabent hogy;
"Depi vagyok öngyi leszek, Roli vagyok Gyöngyi leszek!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atha
Most már vidáman énekelheti odabent hogy;
"Depi vagyok öngyi leszek, Roli vagyok Gyöngyi leszek!"
Don Marcus Hibiscus
@Levendula: Hát azért nem munkatábor. Nyilván van lehetőségük az érintkezésre is.Szerintem az ottani munka inkább lehetőség,mint kötelező.De szerencsére őszintén fogalmam sincs,mert nem voltam még bent :)
Atesz30
Fasza banda...Stohl aki bedrogozva bepiálva elüt valakit és lelép a helyszínről meg "szobrot kap" meg a seggét nyalják meg mindenki őt mosta.
májusi szellő
Ne feledd Atesz30..a 2 pasi nem ugyan az a " súlycsoport "...
Darthon1
@Levendula: kedves, már elvették, illetve megadóztatták a nyugdíjukat, mi ez a nagy gyűlölet továbbra is? Orsós vezér már más célcsoportot jelölt ki megbélyegzésre!

Ezt a Damu gyereket pedig nagyon behúzták a csőbe. Timike egyik rokona állítólag az első fok bírója. Ha ártatlan ebben az ügyben Damu, akkor nem lennék a "művésznő" helyében amikor kiszabadul!
Maja
Lehetséges hogy később majd valóban kiderül hogy ártatlan !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.