Salgótarján - Kigyúrta magát Győzike (38)! A nógrádi showman 147 kilóról 87 kilóra fogyott, eközben tekintélyes izomzatot is felszedett.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Kell az izom a NAV-ellen. Vagy már rendezte az adóját?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@qwertt: A fajtája sem büszkélkedhet vele...
silber13
@lópicigáspár: mígse menjík mán fajtája büszkesége nyiszletten a sittre!
Don Marcus Hibiscus
Véletlen elolvastam a Blikkben a cikket.Nem is annyira győzike érdekelt,hanem "a módszer" :) Újabban amióta a káposztaleves kapszulát olvastam a Patika újságban,azóta még inkább érdekel,hogy a szegény buta,tudatlan ,reményvesztett fogyni vágyókat milyen ordító hülyeségekkel akarják átverni.Úgyhogy a fejecskémben külön gyűjtöm a hülye csodaszerek listáját,hogy jót röhögjek egyrészt,másrészt,mert azon csodálkozom,hogy engedélyezik az ilyen 100% átverésekre játszó hirdetéseket.

De a lényeg összegezve(nem szó szerint,nincs előttem az újság): A mi győzikénknek rengeteg munkája van ebben,hiszen volt vagy 3 zsírleszívása,meg a lógó bőrét is felvarrták.(ez ugye komoly életmódváltás és nem kevés munka...) És az egyik kölke is borzasztó erőfeszítések árán leszívatta a zsírját. Ingyenes műtét volt,de a táplálékkiegészítők sokba kerülnek...
Szóval ilyen erőfeszítésekbe kerül mire ledob valaki több tíz-ötven kilókat.Nevetséges.Amúgy vissza is fog hízni,garantálom. :)
deviance
@DR.somosi: az izmokra értettem... ez az ember soha nem dolgozott meg semmiért, minden az ölébe hullott
yazo64
Feltuningolták a képet? Kizártnak tartom hogy ekkora akaratereje lenne... bármihez is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.