A SZOKOTT SÜLETLENSÉG, DE EZ A „BOTCSINÁLTA SZAKEMBER” A balos főszerkesztő öngólt lőtt. AKlikk TV Mélyvíz című műsorának az Élet és Irodalom főszerkesztője volt a vendége. Kovács Zoltán a tőle megszokott módon bírálta a kormányt, és beállt abba a mostanság divatos sorba, amelynek tagjai ismételten, ki tudja, hányadszor, a kormány és Orbán Viktor bukását vizionálják. Idézzünk fel pár gondolatot ebből a minden alapot nélkülöző, vágyvezérelt kinyilatkoztatásból!

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A SZOKOTT SÜLETLENSÉG, DE EZ A „BOTCSINÁLTA SZAKEMBER”

ja csipetnyi kétséged is lett volna a Párt központi napilapjával kapcsolatban

Az az igazság, hogy maga az irkodmány szóra sem érdemes. A szokásosan gyér színvonalú Magyar Nemzet és a még náluk is a legalja Csépányi Balázs produkció: „A balos főszerkesztő öngólt lőtt. … a tőle megszokott módon bírálta a kormányt”
Azonban addig hergelte magát míg „baloldali megmondóemberek és botcsinálta szakemberek” minősítésre vetemedett!
„Poszt-trauma
Kovács Zoltán végzetes baklövése löki szakadékba az ellenzéket
A balos főszerkesztő öngólt lőtt.”
A balos főszerkesztő az Élet és Irodalom főszerkesztője volt.
NKF
Hát főszerkesztő létére nem tud tízig számolni?
Pusztai
Ez a Kovács Zoltán is egy ritka nagy fasz!
buta és soha nem bocsátm meg neki amikor a sárazsadányi perek voltak, az elsőt megnyerte, a másodikat bukta, - kijelölt fideszes bírónő volt,- és nem vitte tovább az ügyet aminek az volta az alapja: Nem taggyűlés, hanem tagok gyűlése volt, ezért a kft taggyűlési jegyzőkönvét lenullázta a bírónő, ami egy közröhej.
Ez a fasz meg belenyugodott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.