Sopron - Bérgyilkosokat megszégyenítő módon végezte ki áldozatait az a három szakközepes fiú, akik már hetek óta készültek a vérontásra.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Nem kell a halálbüntetés ugye? 25 év múlva ő kiszabadul,de az áldozatokat holtak maradnak !!!Lehet huhogni,de ha a huhogok család tagját ölték volna meg ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Én 150 évet osztanék ki fejenként. Biztos ami biztos.
sza
Egy dilidoki úgy nyilatkozott hogy valamilyen módon a szülők a felelősek. Szegény gyerekeket félrenevelték most meg majd őket csukják le.@Dr. Felipe:
bosszants
A rendőr miért nem lőtte őket agyon "önvédelemből"?
Most etessem őket életük végéig?
kacsa0707
@sziráki ágnes: Teljes mértékben ők a felelősök biztos amerikai mintára (liberálisan)nevelték a gyerekeiket, ez kell nekünk éljen a LIBERALIZMUS.
@bosszants: Teljesen igazad van.
Rézangyal
Megdöbbentő...őszintén mondom, nem érdekel az elmeállapotuk, ha netalán erre akarnak hivatkozni! Még ha önvédelem lett volna...de hidegvérű, előre kitervelt, aljas szándékból elkövetett KIVÉGZÉS volt! Ezek már nagy korúak! Halált érdemelnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.