Johanna Ramos az iskolából hazatérve fejfájásra és fáradtságra panaszkodott. Az amerikai kislány nem merte elmondani szüleinek, hogy verekedésbe keveredett egy másik lánnyal, mert mindketten ugyanabba a fiúba voltak szerelmesek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
ráadásul nem a szerelembe halt bele, hanem az ütésbe
Csizmás Kond
@Dulcinea: ...sajnos nem volt aki megtanítsa...
Dulcinea
@Csizmás Kond: Nagyon sajnálom szegény kislányt.
adrenalink
@feketeözvegy: A bulvárlapok billentyűkoptatóinál meg kell szokni a hülye címeket... A múltkor valamelyikben olvastam: Éva és Peti jár. Gondoltam valamelyik celeb ikergyereke elindult. Aztán kiderült, hogy két tinik kedvence "énekes" szerelembe esett egymás iránt...
Zsoel
A nőért verekedő férfiak látványa sem felemelő, inkább olyan állatias, mint az agancspárbajt vívó szarvasbikáké meg a hasonlóké. (Úgyis a nő fogja eldönteni, kivel kezd, és ha nem én kellek neki, akkor beveheti, ugyanis villamos és nő után tudvalevőleg nem futunk.)

De hogy NŐK verekedjenek FÉRFIÉRT, azaz mit beszélek, kislányok kisfiúkért, ráadásul vérre menően, hát az aztán mindennek a teteje. Nem beszélve arról, hogy a fiú sem tulajdona senkinek, és neki is szabad joga eldönteni, hogy melyiküket választja (lehet, hogy egyiket se, mert pl. egy harmadik tetszett volna neki, vagy éppen senki.)
És még hogy szerelem... mit tud egy 10 éves gyerek a szerelemről, még ha a latin-amerikaiak korábban érnek is. Valami nagyon el lett cseszve ebben a világban.
Don Marcus Hibiscus
Jó,hát gyerekek még.10 évesen talán én is verekedtem csajér. :) Mondjuk igazából utólag rájöttem,hogy nem oszt nem szoroz,hogy ki győz,mert a kiválasztott kiválasztott marad. :)Sajnos nem engem választott hiába nyertem. :) Bár lehet hogy jobb is,legalább rájöttem már akkor,hogy nem az mindig a jobb a kettő közül aki erősebb. :) Jó,persze nem agyonütni kell a másikat,mi még csak "földre vittük" egymást oszt csá. Ez sem tűnik agyonütésnek,csak szerencsétlenségnek.sajnálom a kislányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.